Ravintola Laguna toimii tilausravintolana.

Teethän varauksen alla olevista yhteystiedoista.

myynti@ravintolalaguna.fi
tai puh. 050 351 7728.

Toivotamme kaikki uudet ja vanhat asiakkaamme lämpimästi tervetulleiksi.

Ravintola Laguna hurmaa luonnonkauniilla miljööllään ja herkullisella ruoallaan.
Espoon Lippajärven rannalla sijaitsevassa tilausravintolassamme voit nauttia maittavista buffeteista ja tasokkaista à la carte -annoksista. Skandinaavisen ja slaavilaisen keittiön makuihin keskittyvät ruokamme valmistetaan tuoreista raaka-aineista omassa keittiössämme. Tilamme sopivat myös erinomaisesti kokousten ja tilaisuuksien järjestämiseen, joissa kattavat kokouspalvelumme pyrkivät täyttämään haastavimmatkin tarpeet!


Huomaa, että palvelemme toistaiseksi ainoastaan tilausravintolana.

Tutustu kattaviin palveluihimme!

Juhla- ja kokouspalvelut

Tapahtumat ja aktiviteetit

Tilaussaunat

Yhteydenotto 


Ravintola Laguna palvelee vain tilausravintolana. Huomioithan, että Googlesta löytyvät aukioloajat eivät aina pidä paikkaansa.

Juhla- ja kokouspalvelut


Kokouspalvelumme mahdollistavat erinomaiset puitteet myös
erilaisille yksityis- ja yritystilaisuuksille, kuten kokouksille ja
perhejuhlille Ravintola Lagunan tiloissa. 


Jo 1960-luvulla toimintansa aloittanut Ravintola Laguna vastaa jokaisen asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin. Tiloissamme viihtyvät sekä yksityis- että yritysasiakkaat, sillä ravintola koostuu useasta eri osasta, joista jokainen on korkeatasoinen ja viihtyisä. Holvibaari ja yökerho ovat vuokrattavissa esimerkiksi tilaisuuden jatkopaikaksi tai osaksi juhlaa. 


Tilamme sisältävät kaikki tarvittavat audio- ja videolaitteet, minkä lisäksi tilan yläosassa on erillinen tila seisoville pöydille. Kokouspalvelumme muokkaavat tiloja siten, että ne sopivat juuri tarvitsemasi suuruisen kokouksen tai tilaisuuden järjestämiseen. Kesäkaudella kapasiteettimme yltää jopa 700 henkeen asti.

Tee varaus!

Tapahtumat ja aktiviteetit

Ravintolamme tiloista löytyvät kesäterassi ja yökerho sopivat erinomaisesti erilaisten tapahtumien ja aktiviteettien järjestämiseen. Lagunan katettu kesäterassi sisältää 100 asiakaspaikkaa. 

 

Terassi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia suomalaisesta idyllisestä järvimaisemasta pääkaupunkiseudulla. Terassille on mahdollisuus tilata sekä juomia että ruokia niin isoon kuin pieneenkin nälkään. Yökerho ja holvibaarimme ovat myös asiakkaidemme varattavissa. Käytettävissä ovat henkilökunnan lisäksi mahdolliset artistit sekä tilaisuuteen sopiva DJ.

 


Meiltä löydät myös vuokrattavaksi mm, paljuvaunun, saunavaunun ja paljon muuta

Vuokrahinnasto

.

 
 
Ravintola Laguna toimii tilausravintolana.

Teethän varauksen alla olevista yhteystiedoista.
myynti@ravintolalaguna.fi

tai puh. 050 351 7728.

Toivotamme kaikki uudet ja vanhat asiakkaamme lämpimästi tervetulleiksi.

Tilaussaunat - Laguna

Lagunan kiinteistöön kuuluvat myös laadukkaat ympärivuotisestitoiminnassa olevat saunatilat Lippajärven rannalla. Saunatilat, grillikatos ja erikseen tilattava ulkoporeallas hintaan 90e/varaus, mahdollistavat jopa 40 henkilön yhtäaikaisen kestittämisen. Saunatiloissamme on myös anniskeluoikeudet ja oma ruokalista. Sauna on ihanteellinen lisä urheiluseurojen tapahtumiin ja esimerkiksi firmojen hyvinvointipäivien tai pikkujoulujen järjestämiseen.

Saunan tilavuokra on 490€ 16-22, tai sopimuksen mukaan.  Pyyhkeet eivät kuulu hintaan (7e/kpl), omat saa tuoda. Pyydäthän tarjousta suuremmalle ryhmälle.

 


Klikkaamalla avautuu PDF-esite
LEPPÄVAARAN SAUNA
LAAJALAHDEN SAUNA

Varaa tai pyydä tarjous!

Yhteydenotto

Ravintolamme sijaitsee Espoon Lippajärven rannalla.

 

Ravintola Laguna

Kuusiniemi 7
02710 Espoo
Puh. 050 351 7728
myynti@ravintolalaguna.fi