Kattavat juhla- ja kokouspalvelut Espoon järvimaisemissa

Ota yhteyttä

Ravintola Laguna hurmaa luonnonkauniilla miljööllään ja herkullisella ruoallaan.
Espoon Lippajärven rannalla sijaitsevassa tilausravintolassamme voit nauttia maittavista lounaista ja tasokkaista à la carte -annoksista. Skandinaavisen ja slaavilaisen keittiön makuihin keskittyvät ruokamme valmistetaan tuoreista raaka-aineista omassa keittiössämme. Tilamme sopivat myös erinomaisesti kokousten ja tilaisuuksien järjestämiseen, joissa kattavat kokouspalvelumme pyrkivät täyttämään haastavimmatkin tarpeet!


Huomaa, että palvelemme toistaiseksi ainoastaan tilausravintolana.

Tutustu kattaviin palveluihimme!

Juhla- ja kokouspalvelut

Tapahtumat ja aktiviteetit

Tilaussaunat

Yhteydenotto 


Ravintola Laguna palvelee toistaiseksi vain tilausravintolana. Huomioithan, että Googlesta löytyvät aukioloajat eivät pidä paikkaansa.

Juhla- ja kokouspalvelut

Kokouspalvelumme mahdollistavat erinomaiset puitteet myös
erilaisille yksityis- ja yritystilaisuuksille, kuten kokouksille ja
perhejuhlille Ravintola Lagunan tiloissa. 


Jo 1960-luvulla toimintansa aloittanut Ravintola Laguna vastaa jokaisen asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin. Tiloissamme viihtyvät sekä yksityis- että yritysasiakkaat, sillä ravintola koostuu useasta eri osasta, joista jokainen on korkeatasoinen ja viihtyisä. Holvibaari ja yökerho ovat vuokrattavissa esimerkiksi tilaisuuden jatkopaikaksi tai osaksi juhlaa. 


Tilamme sisältävät kaikki tarvittavat audio- ja videolaitteet, minkä lisäksi tilan yläosassa on erillinen tila seisoville pöydille. Kokouspalvelumme muokkaavat tiloja siten, että ne sopivat juuri tarvitsemasi suuruisen kokouksen tai tilaisuuden järjestämiseen. Kesäkaudella kapasiteettimme yltää jopa 700 henkeen asti.

Tee varaus!

Tapahtumat ja aktiviteetit

Ravintolamme tiloista löytyvät kesäterassi ja yökerho sopivat erinomaisesti erilaisten tapahtumien ja aktiviteettien järjestämiseen. Lagunan katettu kesäterassi sisältää 100 asiakaspaikkaa. 


Terassi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia suomalaisesta idyllisestä järvimaisemasta pääkaupunkiseudulla. Terassille on mahdollisuus tilata sekä juomia että ruokia niin isoon kuin pieneenkin nälkään. Yökerho ja holvibaarimme ovat myös asiakkaidemme varattavissa. Käytettävissä ovat henkilökunnan lisäksi mahdolliset artistit sekä tilaisuuteen sopiva DJ.

Tilaussaunat  

Lagunan kiinteistöön kuuluvat myös laadukkaat ympärivuotisesti
toiminnassa olevat saunatilat Lippajärven rannalla. Saunatilat, grillikatos ja
ulkoilmaporeallas mahdollistavat jopa 40 henkilön yhtäaikaisen kestittämisen. Saunatiloissamme on myös anniskeluoikeudet ja oma ruokalista. Sauna on ihanteellinen lisä urheiluseurojen tapahtumiin ja esimerkiksi firmojen hyvinvointipäivien tai pikkujoulujen järjestämiseen.

Hinnat alkaen 32 € / hlö / 2 tuntia, minimiveloitus aina 160 €. Pyyhkeet eivät kuulu hintaan (7e/kpl), omat saa tuoda.
Pyydä tarjousta suuremmalle ryhmälle.

Muut meiltä löytyvät tilaussaunat:
LEPPÄVAARAN SAUNA
LAAJALAHDEN SAUNA

Varaa tai pyydä tarjous!

Yhteydenotto

Ravintolamme sijaitsee Espoon Lippajärven rannalla.


Ravintola Laguna

Kuusiniemi 7
02710 Espoo
Puh. 010 548 8170
myynti@ravintolalaguna.fi