Laguna - en högklassig restaurang och trivsam festlokal

Laguna, som påbörjade sin verksamhet redan i slutet av 1960-talet, är en restaurang med hög kvalitet och en idyllisk festplats i Esbo. På Laguna trivs både privat- och företagskunder, eftersom restaurangens ägare Kari Miettunen har planerat lokalerna till att passa varje kunds behov och önskemål.

Allt under samma tak

Lagunas bästa trumfkort är mångsidigheten. Restaurangen består av flera olika delar och alla delarna är trivsamma och har hög standard.

Restaurang Laguna fungerar också som beställningsrestaurang. Utöver menyn kan portionerna lagade av vår kunniga personal också avnjutas vid lunchtid.

I restaurangens lokaler finns också en valvbar och nattklubb, som dagtid fungerar som en kvalitativ möteslokal. Dessutom finns också en sommarterrass med tak samt bastu med grillområde på Laguna. Bekanta dig närmare med våra mångsidiga och kvalitativa tjänster.

Kontakta oss

Från vårt bildgalleri får du en liten försmak av Laguna, men den verkliga tjusningen med Laguna förstår du först på plats. Så kom och njut av det vår restaurang har att erbjuda eller av den idylliska sjöutsikten. Om du har några ytterligare frågor, kontakta oss.
Varmt välkommen!