Ravintola Laguna – juhla- ja kokoustila Espoossa

Palvelemme toistaiseksi ainoastaan tilausravintolana. Tilaukset myyntipalvelumme kautta osoitteeseen myynti@ravintolalaguna.fi tai numeroon 010 548 8170. Huomioittehan, että Google:n sivuilla ilmoitetut aukioloajat eivät pidä paikkansa!

Espoossa Lippajärven rannalla sijaitseva Ravintola Laguna on täydellinen paikka erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Juhla- ja kokoustiloissamme järjestät perhejuhlat, kokoukset, yritystilaisuudet ja muut tapahtumat luonnonkauniissa ympäristössä.

Ravintola Lagunan ylä- ja alakerrasta löytyvät juhlatilat 30–120 hengen ryhmille. Ravintolamme sopii erinomaisesti perhejuhlien ja firman tilaisuuksien viettoon. Tilamme muuntuvat myös laadukkaiksi kokoustiloiksi, joissa yritysasiakkaat voivat järjestää erilaisia palavereja ja kokouksia. Tilamme sisältävät kaikki tarvittavat audio- ja videolaitteet, minkä lisäksi tilan yläosassa on erillinen tila seisoville pöydille.

Lähistöllämme toimivat myös Luukin kartano ja Villa Rulludd.

Ota yhteyttä ja tiedustele tilavuokrausta!

Lue lisää kohteesta Visit Espoon sivuilta.​

Tilausravintola

À la carte -salimme palvelee monin tavoin viihtyisistä ryhmien illallistilaisuuksista aina romanttisiin kahden hengen illallisiin asti. Lagunan à la carte -ruokaravintolassa pääset nauttimaan perinteisistä ja kokeilevista herkuista myös lounasaikaan. Menustamme löytyy maukkaita ruokavaihtoehtoja sekä aikuisten, että lasten makuun. Ravintolamme toimii myös tilausravintolana.

Yökerho ja holvibaari

Yksityistilaisuuksissa asiakkaidemme käytettävissä ovat henkilökunnan lisäksi mahdolliset artistit sekä tilaisuuteen sopiva DJ.

Yökerhomme yläkerrassa on lämmin ja rauhallinen holvibaari, jossa asiakkaamme pääsevät nauttimaan hyvän seuran lisäksi herkullisista juomista. Tarjolla on laaja valikoima juomia tavallisista hienoimpiin konjakkeihin sekä baarimestarimme cocktaileihin.

Lagunan yökerhon tilat muuntautuvat myös tarvittaessa laadukkaiksi kokoustiloiksi, joissa yritysasiakkaamme voivat järjestää palavereja ja kokouksia isoillekin osallistujaryhmille. 

Katettu kesäterassi

Lagunan katettu kesäterassi sisältää 100 asiakaspaikkaa. Se on ainutlaatuinen mahdollisuus nauttia suomalaisesta idyllisestä järvimaisemasta pääkaupunkiseudulla. Terassille on mahdollisuus tilata sekä juomia että ruokia niin isoon kuin pieneenkin nälkään.

Viihtyisä sauna järven rannalla

Lagunan kiinteistöön kuuluvat myös laadukkaat saunatilat Lippajärven rannalla. Saunatilat, grillikatos ja ulkoilmaporeallas mahdollistavat kesäaikaan 40 henkilön yhtäaikaisen kestittämisen. Saunatilassamme on myös anniskeluoikeudet ja oma ruokalista. 

Hinnat alkaen 32 € / hlö / 2 tuntia, minimiveloitus aina 160 €. Pyydä tarjousta suuremmalle ryhmälle. Tutustu paremmin saunatiloihimme!