Luukin kartano – kokous- ja juhlapaikka Espoossa

Häät, syntymäpäivät tai yritystilaisuudet upeassa kartanoidyllissä? Luukin kartano on täydellinen paikka unohtumattomiin juhliin. Kaunis maalaisidylli ja lähes satavuotias kartanomiljöö tarjoavat ainutlaatuiset puitteet kaikenlaisille tilaisuuksille.

Luukin kartano sijaitsee Espoossa mahtavien ulkoilumaastojen ja uimarannan läheisyydessä Vihdintien varrella. 

Luukin kartanosta vuokraat

 • Juhlatilat
 • Kokoustilat
 • Saunat
 • Takkatupa

Räätälöimme jokaiselle asiakkaallemme tarpeiden ja toiveiden mukaisen kokonaisuuden. Tilattavissa ovat myös maukkaat ruuat, ohjelmapalvelu ja bussikuljetus. 

Muistathan myös mahdollisuuden varata tilaussauna käyttöösi. 

Ota yhteyttä ja varaa kokous- ja juhlapaikka!

Lue lisää Luukin kartanosta!

Luukin kartanon tilat

Vastaikään remontoidut sisätilat ovat valoisat ja viihtyisät. Tila koostuvat kolmesta eri salista: pääsalista, johon sisäänkäynnit ovat yhteydessä ja kahdesta erillisestä salista, jotka ovat tarvittaessa joko erikseen tai yhdessä suljettavissa kokouksia ja yksityistilaisuuksia varten myös kahvilan aukioloaikojen puitteissa. Istumapaikkoja on saleissa yhteensä yli 100 henkilölle. Kartanon etupiha on avara ja pensailla aidattu, joten kesäisin tilaa voidaan tarvittaessa laajentaa myös ulkoilmaan juhlatilaisuuksia varten.

Tilavuokraajille tarjoamme tarvittaessa videotykin käyttöön veloituksetta. Myös langaton verkkoyhteys on käytettävissä tiloissamme.

Kartanorakennus sijaitsee Espoossa, hyvin hoidetun ja kauniin kartanopuiston laidalla. Kartano on maalaisidyllissä piilossa pääkaupunkiseudun vilinältä.

Luukin kartanon lähelle ja aivan ulkoilupolkujen alkuun pääsee Helsingistä seutulinjoilla, kuten busseilla 345 ja 346 sekä jollakin Espoon sisäisellä linjalla. Kartano sijaitsee noin 9 km päässä Kehä III:sta (Petikosta).

Parkkipaikkoja on runsaasti sekä henkilöautoille että busseille. Huom: 1.6.2018 alkaen parkkipaikat ovat maksullisia.

Sauna

Saunatilat sijaitsevat muutaman kymmenen metrin päässä kartanosta ja noin 300 metrin päästä rannalta. Vuokraamme kahta samankokoista saunaa, joiden lauteille mahtuu saunomaan noin 20 henkilöä kerrallaan. Jokaisessa suihkuhuoneessa on 4 suihkua, ja pukutilaa on runsaasti. Tilojen välissä on yhteinen vilvoittelutila. Saunatilat soveltuvat hyvin yli 100 hengen ryhmille.

Sauna on ihanteellinen lisä urheiluseurojen tapahtumiin ja esimerkiksi firmojen hyvinvointipäivien tai pikkujoulujen järjestämiseen.

Saunatilaan on mahdollisuus tilata syötävää ja juotavaa tilavuokrauksen yhteydessä. Saunatilamme remontoidaan piakkoin viihtyisimmiksi.

Takkatupa

Tunnelmallista takkatupaa voi vuokrata yksityiskäyttöön sopimuksen mukaan. Takkatuvassa on kaksi kerrosta, ja alhaalla takan ympärillä on istumatiloja noin 40 hengelle. Takkatupaan voi halutessaan tilata myös kokin tai grillattavat ruuat virvokkeineen. Pyydä tarjous eri vaihtoehdoista!

Ranta

Ranta-alue on hyvin monipuolinen, lapsiystävällinen ja loivasti syvenevä. Tarjolla on hiekkaa ja nurmikkoa sekä sopivassa suhteessa aurinko- ja varjopaikkoja. Rannan läheisyydestä löytyvät suihku ja muutama pukukoppi sekä vessat. Vesi on kirkasta ja sinilevävapaata koko kesän. Virkistyskalastus on sallittu alueella, jossa on luonnonvarainen kalakanta.

Lasten leikkikenttä, pallokentät, grillikatokset ja ulkoilureitit

Kartanon vieressä on aidattu lasten pelikenttä, jossa on hiekkalaatikko, kiipeilytelineitä, keinuhevosia ja liukumäki. Palloilukenttiä on kaksi, joista toinen on jalkapalloa ja toinen lentopalloa varten.

Keittokatoksia on kuusi ja grillejä on kaksi. Puut nuotioihin tarjoaa Helsingin kaupungin liikuntavirasto. Tulentekovälineitä on yleensä tarjolla ympäri vuoden. Tulenteko muualla on ehdottomasti kielletty!

Luukista löytyy runsaasti viitoitettuja ulkoilureittejä. Reiteistä 15 km on kivituhkapintaisia ja 7 km luonnonpohjaisia. Talvella niissä on hiihtoladut.

Tilaushinnasto

Kartanosta voi vuokrata tilaisuutesi tarpeita vastaavat tilat. Monipuoliset tilamme soveltuvat niin perinteisiin kokouksiin kuin unohtumattomien juhlien järjestämiseen. Kartanon tilat ovat vuokrattavissa viikon jokaisena päivänä.

 • Koko kartano 570 € tai 110 € / tunti
 • Vuokra-aika 8 tuntia klo 16–24
 • Kokous- ja juhlasalit 59 € / tunti tai molemmat salit 100 € / tunti
 • Valittavissasi on kaksi eri salia

Erikseen sovittaessa vuokra-aika voi olla myös yön pikkutunneille asti. Kartanon vuokrattuihin tiloihin saa tuoda halutessaan omat juotavat ja syötävät. Edellä mainitut saunapaketit eivät sisällä juotavia tai muita palveluja.

Saunatilojen vuokraus

Saunojen minimivuokra-aika on 10 henkilöä / 3 tuntia.

 • Perusmaksu 18 € / henkilö

 • Lisätunnit 3 € / henkilö
 • Omat juomat ja ruuat sallitaan

Urheiluseurat ja yhdistykset hinnoitellaan tapahtuman mukaan.

Takkatuvan vuokraus

Takkatupa on vuokrattavissa päivittäin sopimuksen mukaan. Minimivuokra-aika on 3 tuntia.

 • Takkatupa 50 € / tunti
 • Takkapuut 15€

Leirintä alueen hinnasto.
​Meillä nykyään myös vierailija paikkoja, tervetuloa!

 • Kesäkausi ajalla 1.5-30.9 on 880€/kausi plus sähkö 0,25€/kw kulutuksen mukaan
 • Talvikausi ajalla 1.10-30.4 on 780€/kausi plus sähkö 0,25€/kw kulutuksen mukaan
 • Vuorokausi hinta on perusmaksu 15€ + 5€/hlö + sähkö 8€/vrk
 • Viikko hinta on perusmaksu 150€ + sähkö 15€/viikko

Huomioithan, että

 • Kun olet saanut vahvistuksen varauksestasi, varaus on voimassa kyseisenä ajankohtana.
 • Varausvahvistuksen yhteydessä saat tilavuokran laskun. Tilavuokra on samalla varausmaksu, ja se on maksettava viikon kuluessa varauksesta.
 • Maksaessasi varausmaksun varmistat, että saat kyseisen päivän käyttöösi.
 • Mikäli varauksesi jostain syystä peruuntuu, varausmaksua ei palauteta. Poikkeuksena on se, jos saamme kyseisen päivän myytyä, palautamme varausmaksun kokonaisuudessaan.
 • Tilavuokra ei sisällä astioita, liinoja eikä keittiön käyttöoikeutta.
 • Tilavuokra ei sisällä siivousta. Siivouksesta tai paikkojen palauttamisesta normaaliin käyttökuntoon veloitamme 60 € / tunti.
 • Oikeudet hinnanmuutoksiin pidetään ja hinnat ovat voimassa vain toistaiseksi.

Ota yhteyttä ja vuokraa tila käyttöösi!

Sauna

Takkatupa

Ranta

Leikkikenttä